Your browser does not support JavaScript!
Sklit til badebadebro
Kajaklift
Trappe på badebro
Bådebro med fortøjning
Badestige fra pro-bro

Tilbehør

Skal du have mere end en badebro eller bådebro? Hos Pro-Bro finder tilbehør til din nye bade- eller bådebro. Vi har et bredt sortiment af tilbehør til broer. Mulighederne er mange - her nogle favoritter og har du andre ønsker, er du velkommen til at kontakte os.

Badetrappe og badestige 

Står broen i badevand, kan du med fordel montere en badestige eller badetrappe. Vi har badestiger og badetrapper, der passer til alle broer. 

Gelænder

I den ene eller begge sider af broen. På bådebroer kan et gelænder eller et rækværk være en hjælp ved ombordstigning eller udstigning.

Fortøjning til bådebro

Kom sikkert i havn. Fortøjningen er monteret på broen med rustfrie bolte og møtrikker, der er selvlåsende. Har du brug for yderligere fortøjningsmuligheder, tilbyder Pro-Bro separate fortøjningspæle.

Bænk

Sid på vandet og nyd udsigten. Vi leverer bænke udført i kvalitetsmaterialer og i et flot design, der matcher vores broer.

Undervandsbelysning

Pro-Bro forhandler undervandsbelysning fra amerikanske Deep Glow Underwater Lighting. Du kan skabe et flot og hyggeligt miljø med undervandsbelysning. Undervandslys når det passer dig. Sæt stikket i, kast lampen i vandet og oplys din bro, båd og tiltræk fisk. Produkterne er lette at installere og vedligeholde. Undervandslamperne kan bruges i både fersk- og saltvand. 

Pro-Bro er dansk forhandler af Deep Glow Underwater Lighting. 

Den originale Deep Glow lampe: 5.995,00 DKK inkl. moms + fragt. Frit valg mellem grøn eller klar pære.

Ring og hør nærmere på tlf. 42 70 90 19.

Deep Glow undervandsbelysning

Kajaklift

Opbevar din kajak tæt på vandet. Bruger du ofte din kajak? Spar tid og slip for at transportere og slæbe kajakken hver gang, du skal have den på vandet.

Læhegn af hærdet glas

Bruger du din bro som terrasse, er det muligt at undgå blæsten med et læhegn af hærdet glas. Du kan nyde udsigten over vandet, imens du sidder i læ. 

Kajak-rampe

Du kan udbygge din bro med en kajak-rampe, der gør det let at komme i din kajak og herefter på vandet. Kajak-ramper er ideelle til kajakhavne.

RING OG FÅ ET TILBUD

Modtag et uforpligtende tilbud efterfulgt af et besøg

42 70 90 19

Udfyld formularen og modtag et UFORPLIGTENDE tilbud

Vi kan træffes på tlf. 42 70 90 19. Udfylder du formularen, bedes du oplyse broens cirka længde og hvor i landet, den skal opsættes/leveres til. Herefter vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud.

Tak for din besked! Vi vil svare hurtigst muligt.
Oops! Der skete en fejl, prøv igen.

ALLE PRODUKTER

Broer og terrasser opbygget i moduler. Mangler du fast grund under fødderne på vand eller på land?