Your browser does not support JavaScript!

Hvem står bag pro-bro og PRO-TERRASSE?

Billede er på vej

Rikke bendixen

Bogholderi

Billede er på vej

Christian petersen

Kundekontakt

Billede er på vej

Kristoffer Hansen

Montage

hvorfor er vi her?

Vi er her, fordi vi har det sjovt med det, vi laver. Der er intet som glade kunder, og det er en fornøjelse hver gang, vi kører hjem fra en montering, hvor vi har været med til at skabe endnu bedre rammer for, vores kunder kan nyde udelivet på vand eller på land. Og så er vi her også, da der bliver ved med at være efterspørgsel efter vores bade- og bådebroer samt terrasser. Det er vi på godt jyske stolte af, og vi bliver ved med at være her, så længe der er kunder og vi har det sjovt.

Gå på vandet

En badebro eller bådebro fra Pro-Bro er udført af saltvandsbestandig aluminium kombineret med planker af hårdttræ, marineimprægneret fyrretræ eller vedligeholdelsesfri komposit. Materialerne sikrer vores kunder en høj kvalitet. Det er også derfor, vi giver 5 års garanti på gennemtæring af broens aluminium.

fra vand Til land

Det hele startede med badebroer og bådebroer, der stadig udgør den primære forretning i Pro-Bro. Seneste skud på stammen er Pro-Terrasse, hvor vi har taget bro-modulerne og flyttet dem på land. Nu er det muligt at få lagt en hel terrasse på under en dag, og det er tilmed en terrasse, hvor kvalitet og design er i højsædet.

Badebro

bådebro

Ring og FÅ ET TILBUD

Modtag et uforpligtende tilbud efterfulgt af et besøg.

42 70 90 19
Skriv til os