Your browser does not support JavaScript!
Badebro i Svendborg lavet af Pro-Bro
Bådebro med fortøjning

Bådebro

Ønsker du en stilren bådebro, der står godt til din båd? En bådebro fra Pro-Bro er i klassisk dansk design. Vi har tænkt på detaljerne, hvilket betyder du for eksempel undgår svejsninger, da bådebroen er laserskået. Derudover slipper du også for synlige skruehuller i brodækket, da plankerne i dækket er skruet i fra undersiden. Det er detaljer der gør, at bådebroer fra Pro-Bro fremstår enkle og stilrene.

Kan du ikke få nok tid i din båd? 

Du kan helt slippe for at vedligeholde din nye bådebro. Du kan vælge et brodæk belagt med planker af komposit. Kombinationen af saltvandsbestandig aluminium og komposit gør bådebroen vedligeholdelsesfri. Udover komposit til brodækket leverer vi også brodæk beklædt med imprægneret fyrretræ, lærk eller teaktræ (hårdttræ). 

En bådebro fra Pro-Bro er fremstillet i Danmark. Den består af moduler, der gør det let at opbygge og tilpasse din nye bådebro efter dine ønsker. Derudover tilbyder vi også bådebroer på specialmål.Der kan tilkøbes bådlift og undervandsbelysning til din nye bro.

Vi gør meget ud af konstruktionen. Det er blandt andet muligt at afmontere brodækket, hvilket letter håndteringen af bådebroen. Modulerne er sammensat af få dele og lette at samle, hvis du ønsker en gør-det-selv-løsning. Som standard bliver modulerne leveret samlet.

Ønsker du tilbehør monteret på din nye bådebro - se tilbehør eller måske en bådlift - læs mere om bådlifte.

Vi er klar til at give dig gode råd om bådebroer. Pro-Bro giver gerne en pris på en ny bådebro - ganske uforpligtende.

RING OG FÅ ET TILBUD

Modtag et uforpligtende tilbud efterfulgt af et besøg

42 70 90 19

Udfyld formularen og modtag et UFORPLIGTENDE tilbud

Vi kan træffes på tlf. 42 70 90 19. Udfylder du formularen, bedes du oplyse broens cirka længde og hvor i landet, den skal opsættes/leveres til. Herefter vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud.

Tak for din besked! Vi vil svare hurtigst muligt.
Oops! Der skete en fejl, prøv igen.

ALLE PRODUKTER

Broer og terrasser opbygget i moduler. Mangler du fast grund under fødderne på vand eller på land?