Your browser does not support JavaScript!
Badestige fra pro-bro
Trappe på badebro
Flot badebro med stige
Stor badebro i Horsens
Badebro i Svendborg lavet af Pro-Bro
Badebro med trapper
Badebro i weddelsborg
T-Badebro
Badebro med platform

Badebro

Flotte badebroer, der står fast i vind og vejr og til de helt rigtige priser. Fælles for vores broer er, de alle er produceret i Danmark. Konstruktionen er gennemtænkt og unik.

Helt eller delvist vedligeholdelsesfri

Pro-Bro er kendt for vores helt vedligeholdelsesfri badebro, der er udført af saltvandsbestandig aluminium med et brodæk af komposit. Materialevalget betyder, du helt slipper for at vedligeholde din badebro. Det er belægningen på broen - dækket - der afgør om en badebro fra Pro-Bro er vedligeholdelsesfri. Fælles for vores bade- og bådebroer er, de er udført af saltvandsbestandig aluminium, der ikke kræver vedligeholdelse som for eksempel en træbro. Vi tilbyder brodæk af komposit, teaktræ (hårdttræ), lærk eller imprægneret fyrretræ. Vælger du træbelægning må løbende vedligeholdelse påregnes, såfremt du ønsker at forlænge levetiden på træet.

Helt vedligeholdelsesfri

Badebroer fra Pro-Bro har ingen svejsinger, da de er laserskårede, bukkede og boltede. Et brodæk beklædt med komposit er slidstærkt. Du slipper for at vedligeholde brodækket, hvis du vælger komposit og får mere tid til at gå på vandet. Det eneste træ, der eventuelt indgår i badebroer fra Pro-Bro er det synlige træ - altså det dækket er beklædt med, hvis du vælger en løsning med imprægneret fyrretræ eller hårdttræ. Der er ingen bærende dele af træ under selve dækket, hvilket er med til at forlænge badebroens levetid. Desuden skrues beklædning i fra undersiden for at undgå synlige skruehuller i dækket - vi har tænkt over designet og konstruktionen.

Delvist vedligeholdelsesfri

Vi har taget højde for, det skal være let at vedligeholde sin bro, hvis den er monteret med planker af træ på dækket. Træ kræver vedligeholdelse og med vores unikke konstruktion, er det let at afmontere plankerne i fag, således fagene/dækkene kan bæres på land og behandles. Du skal ikke afmontere hver enkel planke, når de skal vedligeholdes eller for den sags skyld få ondt i nakken af at skulle behandle broen fra undersiden.

Ønsker du en badestige, bænk, læhegn eller lignende monteret på din nye badebro? Hos Pro-Bro har vi tilbehør, så vores badebroer kan tilpasses efter dit behov - læs mere her.

Vi er altid klar til at rådgive og give dig en pris på en badebro.

RING OG FÅ ET TILBUD

Modtag et uforpligtende tilbud efterfulgt af et besøg

42 70 90 19

Udfyld formularen og modtag et UFORPLIGTENDE tilbud

Vi kan træffes på tlf. 42 70 90 19. Udfylder du formularen, bedes du oplyse broens cirka længde og hvor i landet, den skal opsættes/leveres til. Herefter vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud.

Tak for din besked! Vi vil svare hurtigst muligt.
Oops! Der skete en fejl, prøv igen.

ALLE PRODUKTER

Broer og terrasser opbygget i moduler. Mangler du fast grund under fødderne på vand eller på land?